Välkommen till Scarlett Weddings

Varmaste gratulationer till ert kommande bröllop!

Detta är en mycket spännande tid för er och vi är super-glada över att kunna berätta hur vi kan hjälpa er att fira denna underbara dag och att göra den till det bröllop ni alltid har drömt om.

Många par idag blir alltför stressade och frustrerade när de planerar dessa underbara händelser. För detta ändamål kommer vi att arbeta med er för att skapa en unik, oförglömlig och ett stressfritt bröllop, spara er oändliga timmar, så att ni kan koppla av, njuta av upplevelsen och fokusera på det bästa:

– att vara Brud och Brudgum.

Eftersom det är ert bröllop som är i våra händer, så har ni sista ordet i allt. Vi kan lova att ni aldrig kommer att känna som att ni förlorar kontrollen över era planer. Vårt mål är att få er att känna att vi är som en pålitlig vän som håller god kommunikation. Ni kommer att ha tillgång till er personliga Wedding Planner via telefon och Email, och ni kommer naturligtvis att träffas många gånger under resans gång för att planera och utforma bröllopet.

De flesta idag har tuffa arbetstider och många sociala åtaganden, därför möter vi gärna upp för våra möten i cityn eller i närheten av ert arbete, för att göra det så smidigt som möjligt för er.

Boka en kostnadsfri konsultation här idag!

wedding planner stockholm team

Om oss

Vårt kreativa team består av passionerade och drivna individer som brinner för att utforma bröllop som är lika unika som våra Brudpar.
Vårat första mål är att bygga upp en varm och naturlig relation med er så att vi kan utveckla en personlig förståelse för vilka ni är. Genom att lära känna era sanna personligheter som ett par, kan vi skapa ett skräddarsytt koncept för er med originalitet och individualitet.
Slut resultatet kommer alltid att återspegla er personlighet och kärlek.

Blommor

Låt oss utforma och skapa vackra blomster arrangemang för er underbara dag!
Vår egen in-house expert guidar er till de finaste blommorna, säsongens val och inspirerar er med charmiga idéer som matchar ert tema perfekt.

wedding planner stockholm 1

Tjänster

Varje par är unikt. Oavsett hur stort eller litet, vill vi hjälpa er att utforma ett oförglömligt bröllop som återspeglar er personliga smak och stil.

Innovative Concepts. Exquisitely Charming. Ever Unique.